למה חייבים ביועץ קולינרי?

חלומם של אנשי עסקים ושפים רבים הוא לפתוח מסעדה ייחודית מוצלחת, במיקום מרכזי שימשוך אליו לקוחות רבים ויהיה הצלחה מסחררת.
במציאות הישראלית, מסעדה היא עסק בסיכון גבוה, ולכן כדי להגיע למטרה הנכספת, חייבים לגייס יועץ קולינרי בעל ניסיון רב שילווה אותנו, יעניק את ההכוונה הנכונה לאורך כל הדרך כך שהמסעדה תהיה סיפור הצלחה והלקוחות אכן ינהרו אליה בהמוניהם.

ידע, מקצוענות ואיכפתיות

שף נסים ויסמן הוא מהשפים המובילים בישראל, בעל ידע מקצועי עצום של למעלה מ – 20 שנה בתכנון ובהקמת סוגים שונים של מסעדות וקונדיטוריות בארץ ובעולם. מעבר ליכולות המקצועיות שלו הוא גם אדם בעל יחסי אנוש מעולים, אכפתי ואיכותי, ובתפיסת העולם שלו הוא מתייחס לכל פרויקט כאילו הוא שלו, ונותן את כל כולו להצלחת המיזם.

מקצוענות קולינרית

נסים הוא יועץ קולינרי שונה מכל מי שהכרתם עד היום, המעורבות המקצועית שלו מתחילה בשלב היזמות ובחירת המיקום המתאים ביותר למסעדה. הוא מבצע סקר שוק מעמיק על הסביבה ואפשרויות בנית העסק בה, על אפשרויות החניה ונוחות ההגעה. בשלב הבא הוא מוביל את כל ההליך התכנוני והעיצובי של המסעדה שתרשים את אורחיה בעזרת אנשי מקצוע מהשורה הראשונה שעובדים עמו בצוות כבר שנים רבות.
נסים בקיא בפיתוחים הטכנולוגים החדשנים ביותר בתחום הציוד למטבחים המאושרים לשימוש על ידי משרד הבריאות, ולכן הוא יבחר את הציוד שישרת בצורה המיטבית את הטבחים במטבח ויצור עבורם אזורי איכות ועמדות עבודה נוחות ומושקעות בכל האביזרים הדרושים להם בהישג יד.
מגוון עצום של כלי האוכל והגשה מעוצבים ומיוחדים יצרו לאורחים חוויה ייחודית. הליך הרכישה של כל הציוד עבור המטבחים, יתנהל תוך ביצוע משא ומתן מאתגר עם הספקים, עמידה במסגרות התקציב ורכישה בעלויות הנמוכות ביותר שניתן לכל פריט ופריט.
היועץ הקולינרי יבחר בקפידה את ספקי המזון שיספקו חומרי גלם איכותיים ומשובחים ויחליט על התפריטים המגוונים שיוצעו לאורחים תוך הקפדה על מנות משובחות ומפתיעות הן בתחום הגסטרונומיה והן בתחום הקינוחים.
גם לאחר פתיחת המסעדה, נסים נשאר בשטח, הוא משוחח עם הלקוחות ושומע את תגובותיהם למנות השונות, מה מוצלח, ומה טעון שיפור. יערוך שוב ושוב ניסויים וטעימות עד שיגיע לטעם הרצוי והמוצלח.
כל יזם שיעסיק לצדו את נסים הבעלים של חברת טעם הידע, עתירת הניסיון, בכל שלבי המיזם יקבל תמורה מלאה לכספו, מסעדה בקונספט הנבחר או קונדיטוריה מוצלחת במיוחד התואמת את חזונו של היזם.