שירותים

חברת טעם הידע בע"מ מעניקה שירותים מגוונים בתחום הייעוץ והליווי בתחום הקולינריה.

מכרזי הפעלת מערך הסעדה

הכנת מפרט מזון למסמכי מכרז למתחמי הסעדה:

  • הכנת תפריט, משקלי מנות מרכיבי המנה תוך שימת דגש על תזונה בריאה.
  • פרוט מפרט טכני לציוד הדרוש.
  • בחינת המועמדים להפעלת מערך ההסעדה.
  • בקרה שוטפת של מערך ההסעדה.
  • הכנת מפרט למכרז ציודים.

ליווי העסק

החל מגיבוש הרעיון ועד קבלת הרשיון:
  • ברור והבנת צרכי הלקוח
  • סקירת המקום ומידת התאמתו לצרכים
  • הכנת תוכנית אדריכלית כולל העמדת ציוד
  • הדמייה ממוחשבת של האתר
  • בניית מכרז לרכישת הציוד וקבלני עבודה
  • פקוח וליווי שוטף של הפרוייקט
  • עמידה מול רשויות רלוונטיות: משרד הבריאות, כיבוי אש, איכות הסביבה
  • קבלת רשיון הפעלה.
  • הכשרת עובדים
  • ליווי בתקופת הפתיחה ופתרון בעיות בשטח.

מתן פתרונות רישוי למתחמי הסעדה

(מסעדה, קפיטריה, אולם אירועים, חדר אוכל)

שרותי החברה בתחום זה הינם:

  • בקרה שוטפת לפי דרישות רישוי עסקים ומשרד הבריאות.
  • עזרה בהכנת בהתאמת הציוד הדרוש תוך שימוש בציוד הקיים (במידה וישנו).
  • בניית תפריטים בהתאם לצרכים ודרישות הלקוח
  • בקרת עלויות מזון (FOOD COST)
  • בדיקת עלויות כוח אדם
  • הכשרת צוות עובדים (החל ממנהל ועד עובד נקיון)
  • פיקוח ובקרה בתחום בטיחות ותברואת המזון
  • לקיחת דגימות לבדיקות מעבדה

תפעול קפיטריות

החל מגיבוש הרעיון ועד קבלת הרשיון:
  • ברור והבנת צרכי הלקוח
  • סקירת המקום ומידת התאמתו לצרכים
  • הכנת תוכנית אדריכלית כולל העמדת ציוד
  • הדמייה ממוחשבת של האתר
  • בניית מכרז לרכישת הציוד וקבלני עבודה
  • פקוח וליווי שוטף של הפרוייקט
  • עמידה מול רשויות רלוונטיות: משרד הבריאות, כיבוי אש, איכות הסביבה
  • קבלת רשיון הפעלה.
  • הכשרת עובדים
  • ליווי בתקופת הפתיחה ופתרון בעיות בשטח.

צור קשר

צור קשר לתאום פגישת יעוץ עם
השף ניסים ויסמן.

אנו ניצור עמך קשר בהקדם
ונשמח לקדם את התוכנית העסקית והקולינארית שלך!